(Video) VW Golf 8 eTSI

Të gjithë ne e kemi pasur nga një Golf ose kemi pasur ndonjë mik që e ka pasur një të tillë.
Golf-i është UNISEX shkon mirë pothuajse për të gjithë.

Por në këtë video do të shohim VW Golf 8 eTSI modelin e ri.
Do të shohim ndryshimet rrënjësore, mbi të gjitha interne.

Mos e leni pa e parë, është një makinë me plot surpriza, në aspektin pozitiv mendoj.

Prezantimi nga Ludovik Karica dhe Jusuf Jusufi

Për më tepër, ndiqeni kanalin Ludo&Cufi në linkun e mëposhtëm
https://www.youtube.com/channel/UC6KsPxMiHvDZ2q235wjZITA

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim

Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: