(Video) AMG GT4 63s modeli i ri

Te kjo video do të shohim një super makinë, një bishë e vërtetë, pra flasim për Mercedes Benz GT 4 AMG 63s.

Do të shohim çmimin sa kushton, do e provojmë për të parë se si po shkon, çfarë teknologjie posedon, asistencën e drejtimit etj…

Për më tepër, ndiqeni prezantimin nga Ludo dhe Cufi

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Bekim Ameti i Swiss Pro Akademisë flet për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim 56, bashkëbisedues Bekim Ameti, trajner në Akademinë Swiss Pro Realizimi: www.radiovala.com …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: