(Video) Lojtari më i sukesshëm shqiptar në futsall-in e Zvicrës, Dardan Maksutaj në Sportin Shqiptar në Mërgim

Shpërndaje dhe Abonohu/Subscribe kanalin tonë në YouTube

Sporti Shqiptar në Mërgim emisioni i 42-të
Bashkëbiseduese: Dardan Maksuta, lojtar i futsallit dhe futbollist

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi

Realizimi:
www.radiovala.com

Mbështetje mediale: TV2 Gostivar

Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ

SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern
LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis
BESIM Bublicen, saloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel
NEHAT Rexhepin, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern

About Kasam Selimi

Check Also

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Këtë e pëlqejnë %d blogues: