(Video) Tesla Model 3, Makina elektrike më e shitur në të gjithë globin

Tesla model 3, Makina elektrike me e shitur në të gjithë globin.

Ekrani gjigant brenda dhe dizajni bëjnë që Tesla te dallohet nga të gjitha Automakinat e tjera.

Një super autonomi prej 530 km, mos e humbni këtë video.

Regjistrohuni te video kanali YouTube ludo&cufi, bëni like dhe klikoni te zilja në mënyrë që të jeni të azhurnuar.

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Bekim Ameti i Swiss Pro Akademisë flet për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim 56, bashkëbisedues Bekim Ameti, trajner në Akademinë Swiss Pro Realizimi: www.radiovala.com …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: