(Video) Boksieri Egzon Maliqaj në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim 44

Egzon Maliqaj është ndër sportistët më të thjeshtë shqiptarë që kam njohur në Zvicër.

I thjeshtë, sepse është boksier që me luftë dhe me shpirt lufton çdo sekond në Ring, për të fituar çdo kundështar dhe jo me fjalë rrjetesh sociale.
Boksieri i realtë, “Inxhinieri”, Egzon Maliqaj është bashkëbisedues i imi në emisionin e 44 Sporti Shqiptar më Mërgim.

Egzonin e prita në ambientin e bukur të Restorant dhe Picerisë, Brunnenhof në Köniz/Bern, te Nehat Rexhepi, të cilin e falënderoj që me plotë besim, mi besoi çelësat e lokalit.

Për përkrahjen që i japin emisionit të vetëm sportiv në diapsorën shqiptare, FALEMINDERIT:
SHQIPRIM SALIHUT
LINDIM JUSUFIT
BESIM BUBLICES
NEHAT REXHEPIT

About Kasam Selimi

Check Also

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Këtë e pëlqejnë %d blogues: