(Video) Porsche Panamera 4 Sport Turismo E-Hybrid

Porsche Panamera 4 Sport Turismo E-Hybrid
Nje makine thjesht fantastike super-luxose dhe teknologjike.
Me “shpirte” ekonomik, ekologjik dhe “shpirti” Porsche pra aij sport.
Nje konkurence e vertet e AUDI RS6

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim

Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: