(Video) Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim

Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim
Realizimi: www.radiovala.com
Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri
Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i
FALËNDEROJ
SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern
LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis
BESIM Bublicen, saloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel
NEHAT Rexhepin, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern
Poweralb, platformë digjitale

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Bekim Ameti i Swiss Pro Akademisë flet për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim 56, bashkëbisedues Bekim Ameti, trajner në Akademinë Swiss Pro Realizimi: www.radiovala.com …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: