1 vjet SPORTI SHQIPTAR NË MËRGIM

16-të dhjetori, ora 21:00, sjellin kujtime shumë të veçantë për mua. Në këtë datë, në këtë orë, përpara një viti u bë transmetimi i emisionit të parë të rregullt sportiv në mërgatën shqiptare, Sporti Shqiptar në Zvicër, tani Sporti Shqiptar në Mërgim, në TV Syri në Zvicër dhe në dritaren informative www.radiovala.com. Për mua do … Vazhdoni me leximin e 1 vjet SPORTI SHQIPTAR NË MËRGIM