(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 57, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 57-të, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it Basihkëbisedues: Berat Ajredini, kryetar Veton Dizdari, drejtor sportiv Bylent Rexhepi, trajner Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë … Vazhdoni me leximin e (Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 57, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it