Donacion nga Zvicra për Komunën e Kërçovës, kryetari Dehari në shenjë falënderimi ndanë mirënjohje

Kërçovë, me 4 Prill 2016

Kohë më parë në Komunën e Kërçovës arriti një donacion nga Zvicra i përbërë nga materiale të shumta për byro, kompjuterë dhe një autobus për transportimin e nxënësve nëpër shkollat e mesme dhe fillore.

“Kontribut të jashtëzakonshëm në lobimin dhe sjelljen e materialit ka pasur Leonora Saliu nga Kërçova, Blerim Osmani nga Republika e Kosovës dhe Kryetari i Shoqatës Istok Source nga Zvicra SERGE CLEUSIX. Të gjitha materialet e sjellura janë vënë në përdorim dhe janë plotësuar nevojat e deritanishme të komunës”, thuhet në njoftimin komunës së Kërçvos.

Kryetari i komunës, Fatmir Dehari në shenjë respekti dhe falënderimi ndau Pllakata për emrat e lartpërmendur. /Radio Vala

04_04_2016_kercova

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Boksieri Egzon Maliqaj në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim 44

Egzon Maliqaj është ndër sportistët më të thjeshtë shqiptarë që kam njohur në Zvicër. I …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: