Ditë e Drejtorisë Doganore të Maqedonisë

Shkup, me 14 prill – 2016
Drejtoria Doganore e Republikës së Maqedonisë sot do ta shënojë ditën e themelimit të saj me prezantim të aktiviteteve të realizuara gjatë vitit të kaluar, përfitimet nga modernizimi i vendkalimeve kufitare, ndërsa do të promovohet edhe video klip për rolin e saj në shoqëri.
Në kuadër të ngjarjes do të ndahen edhe pllaketa dhe mirënjohje për bashkëpunimin e suksesshëm me individë dhe institucione.
Ministres së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Marta Arsovska Tomovska do t’i ndahet mirënjohje nga Organizata doganore botërore për bashkëpunim të posaçëm në sferën e implementimit të sistemeve TI, bashkëpunimit të vazhdueshëm dhe grumbullimit elektronik, këmbimit dhe mbrojtjes së të dhënave të lidhura me punën doganore./Radio Vala14_04_2016_drejtoria_doganave

About RV2

Check Also

(Video) AMG GT4 63s modeli i ri

Te kjo video do të shohim një super makinë, një bishë e vërtetë, pra flasim …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: