Agjenda e Manifestimit Tradicional, “Java e Muhammedit a.s.”, 18 – 20 prill 2016 Gostivar

Gostivar, me 15 Prill 2016

Në organizim të Muftinisë së Bashkësisë Fetare Islame – Gostivar, për të dymbëdhjetin vit me radhë në Gostivar, do të mbahet Manifestimi me rastin e ditëlindjes së Muhammedit a.s.

Agjenda është me sa vijon:
1. 18 prill 2016 (e hënë), ora 11:00-11:30 – Press konferenca për media; Vendi: Muftinia e BFI – Gostivar, rr. Nikola Parapunov, nr. 14 (ndërtesa e re te Xhamia e Sahatit), Gostivar

2. 19 prill 2016 (e martë), ora 11:00-13:00 / Shpërndarja e disa dhuratave dhe elementeve ushqimore për skamnorët në qytetin e Gostivarit me rrethinë / Vendi: Muftinia e BFI – Gostivar, rr. Nikola Parapunov, nr. 14 (ndërtesa e re te Xhamia e Sahatit), Gostivar

3. 19 prill 2016 (e martë), ora 20:00-21:00 / Promovim i librit “ISLAMI-POROSI UNIVERSALE” i autorit Prof. Shaqir Fetahu – Mufti i Muftinisë së BFI – Gostivar / Vendi: I.N. Qendra për Kulturë, Gostivar (salla e vogël).

4. 20 prill 2015 (e hënë), ora 19:00-20:30 / Manifestimi Qendror “MIRË SE ERDHE O RESULALL-LLAH”, Vendi: Palestra Sportive RINIA, Gostivar. Ky eveniment transmetohet drejtpërdrejt përmes kanalit televiziv shtetëror RTM2-Programi i Dytë në Gjuhën Shqipe.

Manifestimin do ta mbështes edhe Radio Vala.

/Radio Vala

16_04_2016_java_e_muhamedit

 1,344 total views,  2 views today

About RV2

Check Also

(Video) Renova në pritje të sfides europiane, Islami: Jemi mirë të përgatitur

Yerevan, me 26 Gusht 2020 KF Renova ka mbërritur në kryeqendrën e Azerbajxhanit në Yerevan. …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: