Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Kadrija ndau 24 vendime pune në shkollat fillore dhe të mesme

Vrapçisht, me 29 Prill 2016

Kryetari i komunës së Vrapcishtit, Bajram Kadrija, ka ndarë vendime pune për 24 punëtorë të të shkollave fillore dhe të mesme, transmeton Radio Vala.

“Bëhet fjalë për vendime të përhershme pune në mësim lëndor dhe klasor, si dhe 3 punëtorë teknik. Vendimet u ndanë për shkollat e vendbanimeve: Gradec, Negotinë, Dobërdoll, Vrapcisht dhe në Shkollën e Mesme Negotinë. Të punësuarve Ju uroi shëndet dhe cilësi në punë.
”, thekson kryetari i komunës së Vrapçishtit, Bajram Kadrija.

Deri më tani janë ndarë 157 vendime nga kryetari Kadrija, për të gjithë shkollat e komunës së Vrapçishtit.

K.S /Radio Vala

29_04_2016_vedime_pune_arsimtareve_vrapcisht (1) 29_04_2016_vedime_pune_arsimtareve_vrapcisht (2) 29_04_2016_vedime_pune_arsimtareve_vrapcisht (3) 29_04_2016_vedime_pune_arsimtareve_vrapcisht (4)

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Festa e FC Diasporës për ngritjen në ligen e 2-të – Sporti Shqiptar në Mërgim 68 (04.07.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 68-të kushtuar klubit të futbollit, FC Diaspora në Jura, …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: