Debat për strategji të re nacionale për zhvillimin e turizmit

Shkup, 26 shkurt 2016 – Në organizim të Ministrisë së Ekonomisë sot do të mbahet debat për strategjinë nacionale dhe plan veprues për zhvillimin e turizmit në Maqedoni për vitin 2016-2021.

Në debat është paralajmëruar pjesëmarrja e përfaqësuesve të institucioneve, shoqatave të punonjësve turistikë dhe të vetëqeverisjeve lokale.

Propozim dokumentin për strategji do ta prezentojë, Kristofer Hintenger, ekspert për turizëm dhe koordinator i projektit për përpunimin e strategjisë./Radio Vala 

About Kasam Selimi

Check Also

Mickoski: Një ditë pas ditëlindjes sime, më 30 shtator do ta shihni vendimin tim për referendumin

E shfrytëzoj këtë rast t’u drejtohem personalisht qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, ndërkaq e njëjta …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: