SHPALLJE për vende pune në Kompani e re mekanike në Gostivar

Kompani e re mekanike në Gostivar është në kërkim të sipër për personel me të dhënat vijuese, që posedojnë pasaportë dhe janë të gatshëm për të udhëtuar jashtë vendit, kur është e nevojshme.

CV-ja duhet të jetë patjetër në gjuhën angleze dhe të dërgohet në këte email adresë: sales3@tal-virtu.com
– 1 sekretar përkthyes që ka aftësi edhe mbi gjuhët: maqedonisht, shqip, italisht, anglisht, i diplomuar sipas mundësive, 3 vite eksperiencë pune si sekretar e në kompani, gjuha italiane e domosdoshme
– 1 shitës që është njohës i mirë i gjuhës angleze, turke, shqipe, maqedone, 3 vite përvojë pune në kompani të huaja
– 1 ekspert kompjuteri që ka njohuri të mira mbi funksionimin me WordPress dhe gjuhë të tjera kompjuterike, maqedonisht, shqip, anglisht, 3-5 vjet eksperiencë pune
– 1 punëtor mekanik përgjegjës, maqedonisht, shqip, anglisht 3 vjet eksperiencë si punëtor përgjegjës
– 4 torno operatorë (Drebong), maqedonisht, shqip, anglisht, 2 vjet eksperiencë pune
– 2 operatorë të makinave të mullirit, maqedonisht, shqip, anglisht, 2 vjet eksperiencë pune
– 1 zdrukthëtar metali, maqedonisht, shqip, anglisht, 2 vjet eksperiencë pune

Për informata të detajuara ju lutemi vizitoni web faqen www.fidiagraf.com

10_05_2016_shpallje_fidia_gostivar (1) 10_05_2016_shpallje_fidia_gostivar (2) 10_05_2016_shpallje_fidia_gostivar (3)

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Bekim Ameti i Swiss Pro Akademisë flet për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim 56, bashkëbisedues Bekim Ameti, trajner në Akademinë Swiss Pro Realizimi: www.radiovala.com …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: