Investimi i radhës nga Komuna e Çairit në lagjen e Gazi Babës

Investimi i radhës nga Komuna e Çairit në sferën e infrastrukturës është realizuar në lagjen e Gazi Babës, më konkretisht në rrugën “Afuz Pashina”. Në këtë rrugë është bërë ndërrimi i ujësjellësit të vjetër duke e zëvendësuar me gypa të rinj për ujë si dhe lidhja e objekteve (shtëpive) me ujësjellësin e ri. Gjithashtu kjo rrugë u shtrua me pllaka të bekatonit. Ky projekt u realizua nga Buxheti  i Komunës së Çairit./Radio Vala

About Kasam Selimi

Check Also

Enver Maliqi emërohet nënkryetar i Shkupit

Siç informojnë autoritetet e qytetit kryebashkiaku i Shkupit Petre Shilegov emëroi Enver Maliqin për zëvendës të …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: