Zyra për projektin "Bli shtëpi për të rinjtë" në 33 komuna

Shkup, 1 shkurt 2016  – Në 33 komuna prej sot fillojnë me punë zyrat për projektin e ri “Bli shtëpi për të rinjtë”. 

Zyrat ndodhen në njësitë rajonale të Drejtorisë për Punë Pronësore-Juridike dhe të Drejtorisë për të Ardhura Publike. Qëllimi është që projekti t’u afrohet të rinjve dhe të mundet në një vend të marrin informacione për kushtet, pjesëmarrjen, bankat dhe truallet. Në to janë angazhuar të punësuar të trajnuar, që do t’ua japin informacionet e duhura të rinjve.  

Përveç këtij projekti, qytetarët do të mund të informohen edhe për projektin “Bli shtëpi, bli banesë”./Radio Vala 

 926 total views,  1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Mickoski: Një ditë pas ditëlindjes sime, më 30 shtator do ta shihni vendimin tim për referendumin

E shfrytëzoj këtë rast t’u drejtohem personalisht qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, ndërkaq e njëjta …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: