Të nderuar qytetarë

Nga data 01.02.2016 (e hënë), Ndërmarrja publike për menaxhim me parkingjet publike në komunën e Tetovës, NP “Parkingu i qytetit”-Tetovë, do të fillojë me implementimin e parkimit zonal me pagesë në zonën B e cila ndahet në (B2,B3,B4,B5,B6,B7) që përfshinë rrugët dytësore të qytetit edhe atë: rr. “Jane Sandanski”, rr. “M.A. Çento”, rr. “Dervish Cara”, rr. “Mehmet Pashë Deralla”, si dhe rr. “D.G. Kara”. Njëherit ju rikujtojmë se maksimumi i kohës së paraparë për parkim në këtë zonë është 6 orë dhe e njejta kushton 20 denarë për 1 orë. Për mos pagesën e vendparkimit si dhe tejkalimin e kohës së paraparë për parkim, pason bllokimi i veturës nga shërbimi i bllokatorit si dhe intervenimi i shërbimit të marrimangës./Radio Vala

 1,042 total views,  1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Enver Maliqi emërohet nënkryetar i Shkupit

Siç informojnë autoritetet e qytetit kryebashkiaku i Shkupit Petre Shilegov emëroi Enver Maliqin për zëvendës të …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: