21 nxënës të mektebit të Xhamisë së Gradecit përfunduan Hatmen dhe pajisen me diploma

Sot në Xhaminë e fsh. Gradec në mënyrë solemne u mbajt program fetar me rastin e përfundimit të hatmes nga nxënësit e mektebit nën udhëheqjen e H. Taip ef. Ajetit -imam. Në këtë solemnitet morri pjesë një delegacion i Muftinisë së BFI – Gostivar i prirë nga Muftiu Hfz. Shaqir ef. Fetai, Prof. Sherif ef. Deari dhe Hfz. Jusuf ef. Xheladini -referentë në Muftini. Duanë e hatmeve e bëri Prof. Sherif ef. Deari, kurse fjalën e rastit e mbajti Muftiu Hfz. Shaqir ef. Fetai. Ky program u udhëhoq nga Hfz. Jusuf ef. Xheladini. Në fund u shpërndanë edhe diplomat për 21 nxënës, kurse imamëve, muezinit dhe këshillit të Xhamisë ua ndanë mirënjohje./Radio Vala

 802 total views,  1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

22 vite nga ngjarjet e përgjakshme të 9 Korrikut të vitit 1997 në Gostivar

Gostivar, me 9 Korrik 2019 – Sot pas plotë 22 vitesh, qytetarët e Gostivarit përkujtojnë …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: