Nuk do të kryhet kontroll ndaj prezantimit medial zgjedhor në internet portalet

Shkup, 5 janar 2016 – Agjencia për shërbime mediale audio dhe audiovizuele e solli Metodologjinë për monitorim të prezantimit medial zgjedhor medial përmes serviseve të programeve të radiotelevizioneve gjatë proceseve zgjedhore.

Agjencia në kumtesë thekson se nuk do të kryejë kontroll ndaj prezantimit medial zgjedhor në internet portalet sepse nuk ekzistojnë parakushte për këtë.

Metodologjia së bashku me qëndrimin e Agjencisë që të kryejë kontroll ndaj prezantimit zgjedhor medial në internet portalet janë publikuar në ueb faqen e Agjencisë www.avmu.mk. /Radio Vala

 993 total views,  1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Mickoski: Një ditë pas ditëlindjes sime, më 30 shtator do ta shihni vendimin tim për referendumin

E shfrytëzoj këtë rast t’u drejtohem personalisht qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, ndërkaq e njëjta …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: