RV2

Myslimanet në Frauenfeld të Zvicrës për here të parë fillojnë ndërtimin e Xhamisë nga themeli

Frauenfeld me 17 Dhjetor 2016 Në qytetin e Frauenfeldit të Zvicrës, më 11 dhjetor është hedhur gurrë themeli për ndërtimin e një xhamie e cila do të plotësojë nevojat e besimtarëve islam që jetojnë në atë vend. Nisma për ndërtimin e një xhamie të re erdhi për shkak se xhamia …

Read More »

Komuna e Gostivarit nënshkroi memorandum për avancimin e interesave të komunitetit Romë

Gostivar, me 9 dhjetor – 2016 Në suaza të projektit “Integrimi lokal i refugjatëve, personave të brendshëm të zhvendosur dhe pakicave” që realizohet nga EPTISA “Southeast Europe DOO”, në koordinim me CARA -Deutschland-Luxemburg, Qendrës për bashkëpunim ndërkombëtar (MCMS) si dhe Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, kryetari Nevzat Bejta nënshkroi …

Read More »

Shkolla fillore e fshatit Vërtok bëhet me nxemje qendrore

Gostivar, me 9 Dhjetor – 2016 Komuna e Gostivarit vazhdon të investojë në të gjitha objektet shkollore të cilat gravitojnë në territorin e saj. Së fundmi është investuar në shkollën fillore “Liria” në fshatin Vërtok. Nëpërmjet një fondi të siguruar nga Komuna e Gostivarit, kjo shkollë është bërë me nxemje …

Read More »

Inaugurohen rruga e asfaltuar, kanalizimi, ndriçimi dhe parkingu afër NP Komunalec

 Gostivar, me 8 dhjetor – 2016  Lagja te Ndërmarrja Publike “Komunalec” në Gostivar bëhet me rrugë të re të asfaltuar dhe parking me kapacitet për mbi 60 vetura. Vlera e përgjithshme e investimit në këtë lagje është 50 mijë euro, investim ky i përbashkët i Komunës së Gostivarit dhe NP …

Read More »

U inauguruan disa rrugica të shtruara me pllaka bekatoni në lagjen “Grudajcë” të Gostivarit

Gostivar, me 3 dhjetor – 2016 Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit, Bashkim Hasani qëndruan në Lagjen “Grudajcë” dhe bashkë me banorët e kësaj lagje inauguruan disa rrugica të shtruara me pllaka bekatoni me sipërfaqe prej 2500 metra katrorë. Një nga rrugët …

Read More »

Në fshatin Vërtok u promovuan dy rrugë të shtruara me pllaka bekatoni

Gostivar, me 8 Dhjetor – 2016 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit, Bashkim Hasani qëndruan në fshatin Vërtok dhe bashkë me banorët lokal inauguruan dy rrugë të shtruara me pllaka bekatoni. Në prononcimin për mediat, kryetar Bejta vuri në dukje që: “Në fshatin …

Read More »

Departamenti i Diasporës BDI, thirrje për votë masive për kandidatin e vetëm shqiptar

Një thirrje publike ka ardhur për votuesit e Maqedonisë në Diasporë, të cilëve u bëhet me dije se politika shqiptare në vend këtë herë ka vetëm një kandidat shqiptar i cili pretendon të bëhet përfaqësues i të gjithë shqiptarëve jashtë trojeve. Xhevdet Spahiu është mundësia e shqiptarëve për të bërë …

Read More »

Bejta: Me votën tuaj do ta festojmë fitoren më të madhe në historinë e qytetit të Gostivarit

Gostivar, me 8 Dhjetor – 2016 As temperaturat e ulëta minus zero, nuk ndaluan përkrahësit e Bashkimi Demokratik për Integrim në Gostivar, për të vërshuar sheshin e qytetit. Në prani të liderit, z. Ali Ahmeti, kandidatëve për deputetë, funksionarëve qeveritar dhe lokal si dhe qindra dhe mijëra përkrahësve, kryetari i …

Read More »