Auto makina, prezantim nga Ludo&Cufi

(Video) Tesla Model 3, Makina elektrike më e shitur në të gjithë globin

Tesla model 3, Makina elektrike me e shitur në të gjithë globin. Ekrani gjigant brenda dhe dizajni bëjnë që Tesla te dallohet nga të gjitha Automakinat e tjera. Një super autonomi prej 530 km, mos e humbni këtë video. Regjistrohuni te video kanali YouTube ludo&cufi, bëni like dhe klikoni te …

Read More »

(Video) Makina 100 % elektrike Nissan Leaf 62 kwh modeli i fundit

Te kjo video do të shohim një makinë 100% elektrike, pra po bëjmë fjalë për Nissan Leaf 62 kwh modeli i fundit. Nissan ka me shumë se 10-të vite qe po investon në këtë fushë, ne vitin 2018-të ka qenë makina me e shitur në Europë. Sot do te shohim …

Read More »

(Video) AMG GT4 63s modeli i ri

Te kjo video do të shohim një super makinë, një bishë e vërtetë, pra flasim për Mercedes Benz GT 4 AMG 63s. Do të shohim çmimin sa kushton, do e provojmë për të parë se si po shkon, çfarë teknologjie posedon, asistencën e drejtimit etj… Për më tepër, ndiqeni prezantimin …

Read More »