Emisioni Sporti Shqiptar në Zvicër

(Video) Futbollisti i FC Schaffhausen-it, Gjelbrim Taipi në Sportin Shqiptar në Zvicër 22

Në emisionin e 22-të të Sportit Shqiptar në Zvicër, për të folur për rifillimin e stërvitjeve në ekipe dhe më pas edhe të kampionatit pas datës 8 Qershor, nëpërmjet Video lidhjes/Skypes, do të bashkëbisedoj me Gjerlbrim Taipin, me futbollistin e FC Schaffhausen-it dhe përfaqësueses së Kosovës, njëri nga futbollistët shqiptar …

Read More »

(Video) Tenisti Jasin Jakupi në Sportin Shqiptar në Zvicër 21

Është lojtari i tenisit, Jasin Jakupi, i ftuar im i radhës në Sportin Shqiptar në Zvicër. Në bashkëbisedimin që po e zhvilloj edhe kësaj radhe, nëpërmjet video lidhjes/Skype-s, do ta njohim tenistin e ri shqiptar më shumë, do të flasim për hapat e tija në Tenis, për rezultatet, por edhe …

Read More »

(Video) Gazetari dhe ish kryetari i FC Besa SG, Bekim Dalipi flet për Sportin Shqiptar në Zvicër 20

Në emisionin e 20-të bashkëbisedoj me një mysafir ndryshe, me një njohës dhe njeri me shumë përvojë në Sportin Shqiptar në Zvicër, me ish kryetarin e klubit futbollistik Besa nga St. Gallen-i dhe klubit motoristik Plisat, me kolegun gazetarin e platformës albinfo.ch, me Bekim Dalipin. Bekimi jep mendimin dhe opinionin …

Read More »

(Video) Samir Ramizi, futbollisti i Neuchâtel Xamax-it, flet për Sportin Shqiptar në Zvicër

Në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër, për herë të parë flet një futbollist profesionist shqiptar, një nga shumë futbollistët shqiptarë që luajnë në Super Ligën e Zvicrës në Futboll. Në emisionin e 19-të, nëpërmjet video lidhjes me Skype, bashkëbisedoj me mesfushorin e klubit zviceran, Neuchâtel Xamax-it, me Samir Ramizin. Me …

Read More »

(Video) Sporti Shqiptar në Zvicër 18 me Bylent Rexhepin, trajnerin e KF Shqiponjave

Ndikimi dhe pasojat në sport nga virusi Korona, e sidomos në Sportin Shqiptar në Zvicër, trajtohet edhe në emisionin e 18-të, gjegjësisht edhe emisionin e tretë me radhë nëpërmjet video lidhjes, me Skype, në TV Syri. Se si shkojnë stërvitjet vetanake, a ka ndikuar dhe sa ka ndikuar izolimi nga …

Read More »

(Video) Sporti Shqiptar në Zvicër 17 me Enver Hajdarin dhe Kosta Papan, FC Dardania Basel

Sporti Shqiptar në Zvicër, emisioni i 17-të Bashkëbisedim nëpërmjet video lidhjes/Skype me drejtuesit e FC Dardanisë së Baselit, Enver Hajdarin, Drejtor Sportiv i klubit dhe Kosta Papan, Përgjegjës për informim dhe marrëdhënie mediat te Dardania. I falënderoj për përkrahje financiare të emisionit, Shqiprim Salihun dhe Lindim Jusufin. Autor dhe Udhëheqës …

Read More »

(Video) Sporti Shqiptar në Zvicër 16 me Samir Idrizin, trajner i FC Albania Zürich

Miq dhe dashamirë të emisionit Sporti Shqiptar në Zvicër, për shkak të përhapjes së virusit Korona, ka ndikuar që emisionin e 16-të dhe në vazhdim, deri në normalizim të gjendjes, emisionet ti zhvillojmë nëpërmjet video lidhjeve me Skype. Këto rrethana, kanë ndikuar që edhe emisionit t’ia përshtatim me aktualitetin dhe …

Read More »

(Video) Boksierët Hadis dhe Festim Ademi në Sportin Shqiptar në Zvicër 15

Për dallim nga emisionet e kaluara, në emisionin e 15-të, kam të ftuar sportistë të rinj shqiptarë në Zvicër, të cilët janë në ngritje. Kam të ftuar dy boksierët e rinj, vëllezërit Hadis dhe Festim Ademin, të cilët po punojnë dhe angazhohen shumë, që të arrijnë në majat e suksesit …

Read More »

(Video) Drejtuesit e Motoristave Shqiponjat në Sportin Shqiptar në Zvicër 14

Në Zvicër, ekzistojnë disa klube motoristike shqiptare dhe në emisionin e 14-të, Sporti Shqiptar në Zvicër në TV Syri, kam të ftuar, një nga klubet më të vjetra, klubin Shqiponjat, i themeluar përpara 17-të viteve. Si funksionon një klub motoristik, çfarë aktivitetesh realizojnë e çfarë aktivitetesh kanë realizuar deri më …

Read More »

(Video) Drejtuesit e FC Iliria Solothurn në Sportin Shqiptar në Zvicër 13

Në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër ishte koha për të folur për FC Ilirinë, ekipin e vetëm shqiptar në Kantonin e Solothurn-it. Për Shqiponjat e Solothurn-it në emisionin e 13-të, flasin kyetari Rahim Dakaj, drejtori sportiv, Ejup Ismaili dhe përgjegjësi i i ekipeve të të rinjve/juniorëve, Valon Morina, Në historikun …

Read More »