Lajme

Bejta jep mbështetje të plotë institucionale për komunitetin rom

Gostivar, 10 dhjetor 2015  – Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta mori pjesë në takimin e organizuar nga komuniteti rom, i cili u mbajt në hapësirat e Këshillit Komunal. Takimi u realizua në kuadër të projektit “Pjesëmarrja e romëve në sjelljen e vendimeve në vetëqeverisjen lokale”, të iniciuar nga …

Read More »

Inaugurohen investimet në Spitalin e Gostivarit. Edhe Komuna ndau donacione

Gostivar, me 9 Dhjetor – 2015  Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevat Bejta i fituar nga drejtori i Spitalit të përgjithshëm “Ferid Murad”, Ylber Ademi mori pjesë në inaugurimin e investimeve të kryera së fundmi në Spitalin e Gostivarit, ndër to edhe ndërrimi i derës hyrëse në Njësinë е Urgjencës …

Read More »

Dekorohen rrugët kryesore të Gostivarit për festën e ndërrimit të motmoteve

Gostivar, me 13 dhjetor 2015 Filloi dekorimi i rrugëve kryesore të qytetit për festën e ndërrimit të motmoteve, transmeton Radio Vala. “Kësaj radhe shfrytëzuam dekorimet e vitit të kaluar me qellëm të kursimit të mjeteve financiare që do ti shfrytëzojmë për punë të tjera në dobi të qytetarëve”, njoftojnë nga …

Read More »

Asociacioni ADI Gostivar është pjesë e projektit "Udhërrëfyes drejtë zgjedhjeve të lira dhe korrekte"

Shkup, 11 dhjetor 2015 – Memorandum për bashkëpunim për zbatimin e projektit “Udhërrëfyes drejtë zgjedhjeve të lira dhe korrekte” nënshkruan sot Asociacioni MOST, Asociacioni për iniciativa demokratike – Gostivar, Qendra për analiza ekonomike, Qendra kulturore rinore – Manastir, Ambasada e parë për fëmijë në botë “Megjashi” nga njëra anë dhe …

Read More »

Komuna e Gostivarit vazhdon të jetë lider në sferën e Urbanizmit

Gostivar, 10 dhjetor – Komuna e Gostivarit vazhdon të qëndron në krye të listës në shkallë të Republikës sa i përket numri të lejeve të dhëna për ndërtim edhe me mendimin për shkallën e projektuar të rezistencës mekanike, stabilitetit dhe mbrojtjes sizmike të ndërtesës, transmeton Radio Vala. Informacioni konfirmohet nga …

Read More »

Kryetari Nevzat Bejta ndau 70 Vendime pune për punonjësit në Arsim në Komunën e Gostivarit

Gostivar, me 18 Dhjetor – 2015  Me një ceremoni solemne të mbajtur në Sallën e Këshillit Komunal, kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta shpërndau 70 Vendime të përhershme pune për po aq punonjës nga Shkollat fillore dhe të mesme publike.  Në prononcimin e tij, kryetari Nevzat Bejta tha se: …

Read More »

Kryetari i Komunës së Gostivarit Bejta u ndau vendime pune shtatë shqiptarëve në Njësitin e zjarrëfikësve

Gostivar, 7 dhjetor 2015 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta në kabinetin e tij, në mënyrë solemne u ndau vendime të përhershme pune shtatë zjarrfikësve shqiptarë në Njësinë Territoriale kundër zjarreve në Gostivar. Me këtë rast, Bejta tha se në sistemin e kaluar monist shqiptarët nuk kanë qenë aspak …

Read More »

Mërgimtarët shtojnë gjallërinë nëpër rrugët e Gostivarit

Gostivar, 23 dhjetor – Ardhja e mërgimtarëve për festat dhe pushimet e fundvitit, ka shtuar gjallërinë nëpër rrugët e Gostivarit. Gjatë vikendit që lamë pas, mbi 50 autobusë nga qytete dhe shtete të ndryshme të Evropës, kanë bartur rreth 2500 gostivaras me punë të përkohshme jashtë shtetit. Ditët e vikendit, …

Read More »

Asociacioni ADI Gostivar, një prej organizatave civile fituese të Grantit IPA të Bashkimit Evropian

Shkup, 18 dhjetor 2015 – Njëzet organizata civile kanë marrë grante përmes Instrumentit për ndihmë paraqasëse (IPA) të Bashkimit Evropian. Mjetet në vlerë prej një milion e 500 mijë eurove do të shfrytëzohen për realizimin e projekteve për përforcim të sektorit civil. Në dorëzimin e sotëm të marrëveshjeve për grant, …

Read More »