Shpallje

SHPALLJE për vende pune në Kompani e re mekanike në Gostivar

Kompani e re mekanike në Gostivar është në kërkim të sipër për personel me të dhënat vijuese, që posedojnë pasaportë dhe janë të gatshëm për të udhëtuar jashtë vendit, kur është e nevojshme. CV-ja duhet të jetë patjetër në gjuhën angleze dhe të dërgohet në këte email adresë: sales3@tal-virtu.com – …

Read More »