Sport

(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 57, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 57-të, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it Basihkëbisedues: Berat Ajredini, kryetar Veton Dizdari, drejtor sportiv Bylent Rexhepi, trajner Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, …

Read More »

Të bekuar me Bekim Zogajn

Cyrih, me 16 Shkurt 2021 Gjyqatari anësor i futbollit  Bekim Zogaj është krenaria e shqiptarëve në Zvicër. Me punë e përkushtim, Bekim Zogaj ka arritur të jetë punëtori sportiv më i suksesshëm shqiptar në shtetin zviceran. Suksesi i Bekimit është i vazhdushëm dhe i pandalshëm. Çdo javë emri i tij …

Read More »

(Video) Bekim Ameti i Swiss Pro Akademisë flet për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim 56, bashkëbisedues Bekim Ameti, trajner në Akademinë Swiss Pro Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis BESIM Bublicen, …

Read More »

Labiont Xhoxhaj fiton titullin e parë në boksin profesional

Pejë, me 27 Dhjetor 2020 Boksieri Labinot Xhoxhaj, në ndeshjen e 14-të në boksin profesional, e ka fituar edhe titullin e parë. Xhoxhaj, në ndeshjen për titullim Interkontinental në versionin UBF, fitoi në raundin e 5-të, kundër hungarezit Tamas Lodi. Ndeshja Xhoxhaj – Lodi ishte ndeshja kryesore në mbrëmjen e …

Read More »

(Video) Labinot Xhoxhaj dhe Ramadan Milaku në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis BESIM Bublicen, saloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel NEHAT Rexhepin, Restorant …

Read More »

1 vjet SPORTI SHQIPTAR NË MËRGIM

16-të dhjetori, ora 21:00, sjellin kujtime shumë të veçantë për mua. Në këtë datë, në këtë orë, përpara një viti u bë transmetimi i emisionit të parë të rregullt sportiv në mërgatën shqiptare, Sporti Shqiptar në Zvicër, tani Sporti Shqiptar në Mërgim, në TV Syri në Zvicër dhe në dritaren …

Read More »

(Video) Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim

Mesazhi im për 1 vjetorin e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis BESIM Bublicen, saloni i …

Read More »

(Video) Kryetari i FC Besës së Winterthur-it, Edip Dalipi në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 54-të, Bashkëbisedues: Edip Dalipi, Kryetar i FC Besës së Winterthur-it Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në …

Read More »

(Video) Amir Bilalli, futbollisti i Academica Clinceni-t në Sportin Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 53-të, kushtuar futbollistit të FC Academica Clinceni-t, Amir Bilallit Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern …

Read More »

(Video) Jashar Ajdini dhe Perparim Rexhepi në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 52-të, kushtuar dy ish trajnerëve të FC Ilirisë së Solothurn-it, Jashar Ajdinit dhe Perparim Rexhepit Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Realizimi: www.radiovala.com Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i FALËNDEROJ SHQIPRIM Salihun, trajner në …

Read More »