Sport

Belma Beba, Yll i sportit shqiptar në vitin 2015 dhe hendbolliste më e mirë në KHF Kastrioti Ferizaj

Gostivar, me 27 dhjetor 2015 Hendbollistja nga Gostivari, Belma Beba është shpallur sportistja më e mirë shqiptare në Maqedoni në vitin 2015. Beba gjithashtu është shpallur edhe hendbosllistja më e mirë në Klubin e Hendbollit për vajza “Kastrioti nga Ferizaji.  “Ndihem shumë e lumtur për çmimet e mara me ekip …

Read More »

Delegacion i Fakultetit të Kulturës Fizike i USHT-së vizitoi Universitetin Uludag të Bursës

Tetovë, 11 dhjetor 2015 – Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Universiteti Uludag nga Bursa e Republikës së Turqisë vazhdojnë implementimin me sukses të marrëveshjes së nënshkruar për bashkëpunim, njofton Zyra ër informim e Universitetit. Kjo marrëveshje është nënshkruar një vit më parë nga rektori i USHT-së prof. dr. Vullnet Ameti …

Read More »