Video Lajme

Argjent Beqiri dhe Maliq Beluli dyshja gostivarase që e bëni të fuqishme KF Ferizajin (Video)

Ferizaj, me 24 Shkurt 2017 Argjent Beqiri dhe Maliq Beluli, i pari trajner dhe i dyti futbollist në KF Ferizaj, aktualisht janë në qendër të vëmendjes në futbollin e Kosovës. Beqiri dhe Beluli kanë debutuar në mënyrën më të mirë në klubin ferizajas. Maliq Beluli ishte edhe autor i golit …

Read More »