Kasam Selimi

administrator

(Video) Arsim Hyseni dhe Enver Osmani, suksesi me FC Kosovën – Sporti Shqiptar në Mërgim 121 (25.09.22)

Për Arsim Hysenin dhe Enver Osmanin, dyshen që e kanë bërë FC Kosova-n e Cyrihut, ekipin më të suksesshëm shqiptarë…

(Video) Java e Filmit Kino Kosova në Bernë, shfaqet filmi “Hive”

Javës së Filmit Kino Kosova, në kinemanë Cinémate në Bernë, me datën 18 shtator 2022, iu bashkangjit edhe një numër…

USI Azzurri Gjenevë – Sporti Shqiptar në Mërgim 119 (11.09.22)

USI Azzurri GE, si kaloi në udhëheqje të familjes Salihu në Gjenevë? Ku ishte dhe ku është ngritur ekip? Cili…

Prezantimi i kulturës dhe vlerave kombëtare shqiptare në festën e Ostermundigen-it

Bern, me 3 Shtator 2022 Në Ostermundigen të kantonit të Bernit në një manifestim shumetnik që festohet çdo vit, Shoqata…

(Video) Erdhi dita, Mitat Ferati me përvojën nga Zvicra do ta drejtoje ekipin U17 të hendbollisteve të Kosovës

Mitat Ferati është një nga emrat e mirënjohur të hendbollit shqiptarë në Zvicër, është caktuar nga Federata e Hendbollit të…