Breaking News
Home / RADIO VALA Redaksia (page 38)

RADIO VALA Redaksia

Elezi: Ministria e financave rrit mjetet per Projektet shqipëtare edhe në 2017

Zëvendës Ministrja e financave Shiret Elezi theksoi se të premten me vendim të Qeverisë është bërë dhe ndryshim -plotësim i pozicioneve buxhetore ridedikim të mjeteve në mes shfrytëzuesve buxhetor në nivelin qendror. Nga analizat e bëra të realizimit të projekteve kapitale, ministria e financave propozoj ndryshim të shpërndarjes së mjeteve në buxhetin për …

Read More »