Breaking News
Home / Emisioni Sporti Shqiptar në Zvicër

Emisioni Sporti Shqiptar në Zvicër

(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 33, bisedë me Albertos Murtajn, Trajner i FC Besës në Biel/Bienne

Bisedë me Albertos Murtajn, Trajner i FC Besës në Biel/Bienne. Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Prodhimi i www.radiovala.com Përkrahës të emisionit: Shqiprim Salihu Lindim Jusufi Besim Bublica  197 total views,  123 views today

Read More »

(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 32, kushtuar Kastriot Shehollit, futbollist i FC Besa Biel

Bisedë ekskluzive me përforcimin më të ri të FC Besës së Biel/Bienne-s, futbollistin më përvojë të madhe, Kastriot Shehollin. Kastrioti flet për ardhjen te Besa, për sfidat dhe vështirësitë si futbollist. Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Prodhimi i www.radiovala.com Përkrahës të emisionit: Shqiprim Salihu Lindim Jusufi Besim Bublica …

Read More »

(Video) Bisedë me futbollistin FC Diasporës, Drilon Loshin për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim 31

Bisedë me futbollistin dhe anëtarin e komitetit të FC Diaspora, Drilon Loshin. Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Prodhimi i www.radiovala.com Përkrahës të emisionit: Shqiprim Salihu Lindim Jusufi Besim Bublica  1,882 total views,  4 views today

Read More »

(Video) Kampioni i dyfishtë Zvicrës në Karate, Bejtush Fetija në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 27-të Bashkëbisedim me Bejtush Fetijan, Kampion i dyfishtë Zvicrës në Karate Autor dhe Udhëheqës i emisionit Kasam Selimi Realizimi www.radiovala.com  2,416 total views,  516 views today

Read More »

(Video) Emisioni falënderues për Lindim Jusufin, Sporti Shqiptar në Zvicër 24

Dy emisionet e fundit, kam përzgjedh tua kushtoj në shenjë falënderimi, dy njerëzve që i kanë dhënë përkrahje Sportit Shqiptar në Zvicër. Këtë javë, në emisionin e 24-të, të ftuar e kam, Lindim Jusufin, i cili vjen enkas nga Kantoni i Wallis-it. Dëshira ishte për të të falënderuar në një …

Read More »

(Video) Emisioni falënderues për Shqiprim Salihun, Sporti Shqiptar në Zvicër 23

Emisioni i 23-të, është një emision kushtuar përkrahësit dhe dashamirit të Sportit Shqiptar në Zvicër, Shqiprim Salihut. Ky emision u realizua në shenjë Mirënjohje dhe Falënderimi për përkrahjen dhe ndihmën ofruar emisionit të vetëm sportiv në Diasporë. Për këtë mirësi të Zotit, që e ka bërë Shqiprimin përkrahës tonë, palestra …

Read More »

(Video) Futbollisti i FC Schaffhausen-it, Gjelbrim Taipi në Sportin Shqiptar në Zvicër 22

Në emisionin e 22-të të Sportit Shqiptar në Zvicër, për të folur për rifillimin e stërvitjeve në ekipe dhe më pas edhe të kampionatit pas datës 8 Qershor, nëpërmjet Video lidhjes/Skypes, do të bashkëbisedoj me Gjerlbrim Taipin, me futbollistin e FC Schaffhausen-it dhe përfaqësueses së Kosovës, njëri nga futbollistët shqiptar …

Read More »

(Video) Tenisti Jasin Jakupi në Sportin Shqiptar në Zvicër 21

Është lojtari i tenisit, Jasin Jakupi, i ftuar im i radhës në Sportin Shqiptar në Zvicër. Në bashkëbisedimin që po e zhvilloj edhe kësaj radhe, nëpërmjet video lidhjes/Skype-s, do ta njohim tenistin e ri shqiptar më shumë, do të flasim për hapat e tija në Tenis, për rezultatet, por edhe …

Read More »

(Video) Gazetari dhe ish kryetari i FC Besa SG, Bekim Dalipi flet për Sportin Shqiptar në Zvicër 20

Në emisionin e 20-të bashkëbisedoj me një mysafir ndryshe, me një njohës dhe njeri me shumë përvojë në Sportin Shqiptar në Zvicër, me ish kryetarin e klubit futbollistik Besa nga St. Gallen-i dhe klubit motoristik Plisat, me kolegun gazetarin e platformës albinfo.ch, me Bekim Dalipin. Bekimi jep mendimin dhe opinionin …

Read More »