Video

(Video) Zvicra dhe Gjermania potenciali kryesor për FFK-në, me 14 dhe 15 Tetor mbahet kampi stërvitor

Fedrata e Futbollit të Kosovës në bashkëpunim me Unionin e Klubeve Shqiptare të Futbollit në Zvicër (UKSHFZ) me 14 dhe…

(Video) Fitorja e 7-të në kampionat për FC Besa Biel/Bienne-n, golat dhe rastet për shënim

Golat dhe rastet për shënim nga ndeshja e javës së 8-të në ligën e 2-të Bern/Jura, ndërmjet FC Besës Biel/Beinne…

(Video) Takimi historik, FC Iliria Solothurn – BSC Young Boys – Sporti Shqiptar në Mërgim 75 (27.09.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 75-të kushtuar sfidës historike në futboll, midis FC Ilirisë së Solothurn-it dhe BSC Young…

Mbrëmja e 11-të ICF në luftërat Muay-Thai – Sporti Shqiptar në Mërgim 73

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 73-të kushtuar mbrëmjes së 11-të ndërkombëtare të bamirësisë në luftërat Muay-Thai, të zhvilluara në…

Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje

(VIDEO) Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje Nëpërmjet kësaj video, dëshiroj tua tregoj rrugën e mërgimtarëve për të ardhë në…

FC Iliria fituese e Kupës së Solothurn-it, sezoni 20/21- Sporti Shqiptar në Mërgim 70

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 70-të kushtuar futbollistit suksesit të FC Ilirisë, fitoren për Kupën e Solothurn-it Bashkëbisedues: Alban…

Destan Adili, futbollist – Sporti Shqiptar në Mërgim 6

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 69-të kushtuar futbollistit 16-të vejçar, Destan Adilit Bashkëbisedues: Destan Adili, Futbollist Stefan Kohler, Trajner…
Load More