Ibish Shala – Potpuri, Festa e pavarësisë së Kosovës në Ostermundigen

Ibish Shala – Potpuri në festën e pavarësisë së Kosovës të orgnizuar nga Shoqata Kulturore Shqiptare Bashkimi dhe Shkolla Shqipe në Ostermundigen

© 2023 Radio Vala - Theme by WPEnjoy