PUBLIKIMET MË TË REJA
Sporti Shqiptar në Mërgim 52 (22.11.20) Jashar Ajdini dhe Perparim Rexhepi


Sporti Shqiptar në Mërgim 51 (15.11.20) Fatmir Osmani, kryetar i FC Tetova Basel

Sporti Shqiptar në Mërgim 50 (08.11.20) Arnold Gjergjaj, boksier

Sporti Shqiptar në Mërgim kushtuar Besim Bublica, FC Dardania Basel

Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve – IFJ