FC Kosova Cyrih – FC Besa Biel/Bienne (Finalja e Kupës së Unionit në Zvicër 2023)

Ideal Iberdemaj dhe Ardian Berisha do ta udhëheqin ekipin e dytë të FC Prishtina Bern-it

3

Pritje për të artin e karatesë evropiane, Alvin Karaqin në ambasadën e Kosovës në Zvicër

FC Besa Biel/Bienne – FC Widnau

Alvin Karaqi fiton medaljen e artë në Lojërat Evropiane “Krakow 2023”

Enedin Bejtic – Ibrahim Aliti, ICF Winterthur 2023

Lavdrim Rexhepi – Emanuel Lupascu, ICF Winterthur 2023

Turgut Yilmaz – Artian Ismajli, ICF Winterthur 2023

Young Team Strugë 0:1 Wiener Sportclub, Champions Trophy

Genti Selimi, FC Prishtina Bern, G Juniorët

Festa e abetares nga Shkolla Shqipe në Ostermundigen, Bern

Shpend Kadri – Andrej Porubcant, ICF Winterthur 2023

Young Team Strugë 1:0 FK Ilićka, Champions Trophy

Azdren Krasniqi – Massani Juno Sayan (ICF Winterthur 2023)

Greshnica – Cërvica, XIXA CUP 2023

Mexhit Hysenaj – Mohamad Adan AFC4 Aarau

FC Prishtina Bern 1:1 FC Muri-Gümligen (golat dhe rastet)

FC Prishtina Bern (femrat/fraune) 2:2 Team Gürbetal Kaufdorf (ndeshja e plotë)

FC Iliria Solothurn – FC Subingen

Donat Lekaj – Jonathan Coria, AFC4 Aarau

FC Prishtina Bern (Jun.A 1/S) – FC Breitenrain (YL A)

Lorik Morina, Barça Academy World Cup 2023

Luan Rudaj: Zyberi ka qenë i suksesshëm, ishte i pari në familje me Muay Thai-n

Zyber Rudaj zhvillon ndeshjen e fundit në karrierë

Tre, katër, Forca FC Prishtina Bern, Gent Selimi

FC Prishtina Bern, Dita e veprave të mira – Tag der guten Tat ​

FC Bern b 1:0 FC Prishtina Bern b (pjesa e parë e plotë – erste halbzeit)

FC Prishtina Bern 0:0 FC Farvagny (rastet dhe deklaratat)

FC Prishtina Bern D/9 3:6 Team Grauholz (ndeshja e plotë)

Behar Sadiku – Vasile Negara (ndeshja e plotë)

© 2023 Radio Vala - Theme by WPEnjoy