Emisioni Sporti Shqiptar në Mërgim

(Video) Avdyl Salihu, Menaxher dhe Matchmaker i Boksit – Sporti Shqiptar në Mërgim 89 (23.01.22)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 89-të, kushtuar menaxherit, organizatorit dhe ndërmjetsuesit të ndeshjeve të boksit, sidomos me boksierët shqiptarë në Mërgim, Avdyl Salihut.

Read More

(Video) Dy vjet Sporti Shqiptar në Mërgim

Deri me 16 Dhjetor të vitit 2019, për mua ishte ëndërr, ishte dëshirë, ishte një synim i madh që të realizoj një emision sportiv në gjuhën shqipe në Mërgim. Sot,…

Read More

(Video) Përgatitjet për mbrëmjen e boksit, Pejë – Kosovë 2021 – Sporti Shqiptar në Mërgim 88 (16.12.21)

Emisioni i fundit në vitin 2021 dhe i fundit në sezonin e 2-të në Sportin Shqiptar në Mërgim, vjen i begatë, me shumë bashkëbisedues dhe kushtuar ngjarjes së madhe të…

Read More

Karateistët shqiptarë, mbajtësit e medaljeve, Zvicër 2021 – Sporti Shqiptar në Mërgim 87 (07.12.21)

Sukset e sportistëve shqiptarë në mërgatë, sidomos në Zvicër, mundohemi t’i kemi vazhdimisht pjesë e emisioneve në Sportin Shqiptar në Mërgim. Në kampionatin e fundit të karatesë të Zvicrës, të…

Read More

(Video) Samet Vejseli, ish Futbollist i FC Prishtinës së Bern-it – Sporti Shqiptar në Mërgim 86 (05.12.21)

Një nga qëllimet kryesore të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, ka qenë dhe është, që vend të rëndësishëm t’u kushtohet edhe sportistëve dhe dashamirëve të sportit shqiptarë, të cilët kanë…

Read More

(Video) FC Gostivar në Trento, Afrim Tahiri – Sporti Shqiptar në Mërgim 85 (28.11.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim vjen edhe në ditën më të madhe kombëtare, Festën e Flamurit, me emisionin kushtuar FC Gostivarit, klubit të futsallit që garon në Seria C1 të Italisë.…

Read More

(Video) Kupa e Fondit, Ahmet Bektashi – Sporti Shqiptar në Mërgim 84 (21.11.21)

Për nderë të festave kombëtare të nëntorit dhe me qëllim kryesor bamirësie, me 13 Nëntor 2021 në Wetzinkon të Cyrih-ut, është zhvilluuar ndeshja vëllazërore, midis Forumit Rinor të Fondit Humanitar…

Read More

(Video) Azdren Krasniqi, Kik Boksier – Sporti Shqiptar në Mërgim 83 (14.11.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 83-të, kushtuar Kik Boksierit, Azdren Krasniqit. Bashkëbisedues: Azdren Krasniqi Për përkrahjen e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim: FALEMINDERIT – SHQIPRIM Salihu, trajner në klubin…

Read More

(Video) Edmond Zefi, Boksier – Sporti Shqiptar në Mërgim 82 (07.11.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 82-të, kushtuar boksierit 24 vjeçar Edmond Zefit, i cili jeton në Çeki. Bashkëbisedues: Edmond Zefi Për përkrahjen e emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim: FALEMINDERIT…

Read More
Load More