FC Kosova Cyrih – FC Besa Biel/Bienne (Finalja e Kupës së Unionit në Zvicër 2023)

www.radiovala.com dhe Sporti Shqiptar në Mërgim ju paraqesin finalen e KUPËS SË UNIONIT NË ZVICËR 2023 midis FC KOSOVA CYRIH – FC BESA BIEL/BIENNE organizuar nga Unioni i Klubeve Shqiptare të Futbollit në Zvicër dhe FC Besa Stadiumi, Längfeld 2 Biel/Bienne, me 9 Korrik 2023 Prodhimi: www.radiovala.com, Kamera dhe Montazhi: Kasam Selimi

© 2023 Radio Vala - Theme by WPEnjoy