FC Prishtina Bern (Jun.A 1/S) – FC Breitenrain (YL A)

Lorik Morina, Barça Academy World Cup 2023

Luan Rudaj: Zyberi ka qenë i suksesshëm, ishte i pari në familje me Muay Thai-n

Zyber Rudaj si Kampion bote e përfundon karrierën në Kik Boks

Zyber Rudaj zhvillon ndeshjen e fundit në karrierë

Tre, katër, Forca FC Prishtina Bern, Gent Selimi

FC Prishtina Bern, Dita e veprave të mira – Tag der guten Tat ​

FC Bern b 1:0 FC Prishtina Bern b (pjesa e parë e plotë – erste halbzeit)

FC Prishtina Bern 0:0 FC Farvagny (rastet dhe deklaratat)

Juniorët B, FC Prishtina Bern, trajnerët Berkan Idrizi, Qendrim Berisha

FC Prishtina Bern D/9 3:6 Team Grauholz (ndeshja e plotë)

Behar Sadiku – Vasile Negara (ndeshja e plotë)

Ish KF Liria Thurgau, Muzafer Memedi

Muharrem Hasani, Kik Boksier

Futbollistët shqiptarë në Botërorin e Akademisë BARÇA

FCBarcelona vs. Real Madrid | Historic Day

Mersim Zeqiri do të luftoje në Boksin Profesionist

Avdyl Salihu, Menaxher i boksierëve në Mërgim

LNEA labaratori i familjes së Gëzim Sulejmanit në Paris

Skender Shahinaj, 20 vjet organizime të mbrëmjeve luftarake në Zvicër

Behar Sadiku – Valeri Gojiashvili

Festat e 7-të dhe 8-të marsit, ndryshe me Shoqatën Bashkimi dhe shkollën shqipe në Ostermundigen

Turneu KF Arsimi dhe Mërgimtarët në Zvicër

Arnold Gjergjaj fiton titullin në WBF (Ndeshja e plotë)

Vëllezërit Bajra – Folklorike

Grupi i vajza të Albakult-it – Është një Bilbil

Kristi Dhima – Tamim Sharifi

Alfred Kqira – Zoltan Szabo (Grand Casino Basel)

Yllëjonë Shala – Duaje atdheun tënd

Faton Vukshinaj – Yaniel Evander Rivera (Grand Casino Basel)

Mesuesja ime – Gent Selimi

© 2023 Radio Vala - Theme by WPEnjoy