FC Prishtina Bern 0:0 FC Farvagny (rastet dhe deklaratat)

Kampionat/Meisterschaft Liga e 2-të Ndër-rajonale/2. Liga interregional Grupi i 2-të/Gruppe 2 06.05.2023 19:00 Bodenweid, Bern – Kunstrasenfeld Bodenweid 2 FC PRISHTINA BERN 0:0 FC FARVAGNY/OGOZ I

© 2023 Radio Vala - Theme by WPEnjoy